Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η Θεοδώρα Τζάκρη από την Πολιτική Γραμματεία

Η Θεοδώρα Τζάκρη σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Θεοδώρα Τζάκρη, αποχώρησε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από διαφωνία που είχε με την Γιώτα Μπελώνη -που είναι μέλος της τριμελούς οργανωτικής Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- καθώς εκείνη είπε στην Θ. Τζάκρη ότι ψεύδεται σε όσα είπε σήμερα…

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τζάκρη στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι ακόμα σε εξέλιξη με θέμα το κείμενο εισήγησης στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, καθώς και τα πολιτικά κείμενα της προσυνεδριακής περιόδου.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης είναι τα οικονομικά του κόμματος και τα μέσα ενημέρωσης.

Ζαχαριάδης για Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει μέρος των σχεδίων της διαπλοκής

Την ίδια ώρα ο Κώστας Ζαχαριάδης, σχολίασε στην Πολιτική Γραμματεία το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, για την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές.

«Αν ο Κασσελάκης εννοεί στο βίντεο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέρος των σχεδίων της διαπλοκής, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Επίσης, τι είναι ο Κασσελακης από σήμερα με βάση αυτό το βίντεο; Υποψήφιος πρόεδρος; Μέλος του κόμματος; Πρώην πρόεδρος; Ως τι μιλάει;» ανέφερε ο κύριος Ζαχαριάδης.

 

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η Θεοδώρα Τζάκρη από την Πολιτική Γραμματεία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 19:01:57

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button