Πολιτική

Συντριπτική νίκη Νίκου Τράκα – Πρώτη φορά εκτός το ΚΚΕ

Με συντριπτική και μεγαλειώδη νίκη στον Δήμο Νίκαιας Ρέντη, ως έδρα και «Προπύργιο» του Νίκου Τράκα προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ένωσης Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «σφράγισαν» οι εκλογές οι οποίες ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, με σχεδόν μαζική συμμετοχή (96,7% ) η |Συνδικαλιστική Ανατροπή» έλαβε ποσοστό 72,74 εκλέγοντας 7 συνδικαλιστές της παρατάξεώς του στο προεδρείο έναντι 2 της αντιπολίτευσης.

Σημάδι απώλειας της αριστεράς η μη εκλογή εκπροσώπου της ΔΑΣ , παράταξης η οποία ιστορικά εκπροσωπούσε το ΚΚΕ στον συγκεκριμένο Δήμο.

Κατόπιν των αρχαιρεσιών ο Νίκος Τράκας ως επικεφαλής της παρατάξεως των εργαζομένων στον Δήμο Νικαίας- Ρέντη (παράλληλα είναι πρόεδρος στην ΠΟΕ- ΟΤΑ) εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Σ έναν κόσμο που …αλλάζει ραγδαία, οι εργαζόμενοι της ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ με τη μαζική συμμετοχή που έφτασε το 96% έδωσαν την δική τους απάντηση.
1.) Έστειλαν με την ψήφο τους, το μήνυμα της ενότητας, των αγώνων, της ελπίδας και της προοπτικής.
2.) Καταδίκασαν με την ψήφο τους, τους λασπολόγους, τους δολοπλόκους ,τους συκοφάντες και τους «εμπόρους» των ελπίδων τους.
3.) Η μή εκπροσώπηση στο νέο ΔΣ και η εξαφάνιση της ιστορικής παράταξης της ΔΑΣ με 7% μόνο απορίες και συνειρμούς μας προξενεί.
4.) Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την απόλυτη πλειοψηφία που της έδωσαν οι εργαζόμενοι (72,74% επί των ψηφισάντων!), είναι εδώ, και θα είναι παντού, κάθε ώρα και στιγμή στους χώρους δουλειάς, με συνέπεια ήθος και αξιοπρέπεια, όπως τους αξίζει και μας αξίζει».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 23:53:26

Back to top button