Πολιτική

Συνεχίζεται η κόντρα για τη δήλωση Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν»

Μαίνεται για δεύτερη ημέρα η κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη περί συγκάλυψης «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, τόνισε πως απομονώθηκε ένα κομμάτι από τη συνομιλία του κ. Κασσελάκη με πολίτη και πως «δεν μίλησε κανείς για δολοφόνους υπουργούς».

«Δεν μίλησε κανείς για δολοφόνους Υπουργούς και παρακαλώ να μην παρερμηνεύουμε τα λεγόμενα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Έγινε παρερμηνεία», τόνισε η κ. Κεχαγιά μιλώντας στο Mega.

Αποστάσεις από τα λεγόμενα Κασσελάκη κράτησε ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε ότι τις προσυπογράφει.

«Εγώ τη δήλωση του κ. Κασσελάκη την προσυπογράφω, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά FM ο κ. Κουρουμπλής.

Ρωμανός: Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμμάζευτα

Για προσπάθεια της κ. Κεχαγιά «να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Προσθέτει πως άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Βασιλειάδης, διαχωρίζουν τη θέση τους από τον πρόεδρο του κόμματος «ουσιαστικά αδειάζοντάς τον, προς τιμήν τους». Σύμφωνα ακόμη με τον κ. Ρωμανό, «ο κ. Κουρουμπλής βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι συμφωνεί με τον κ. Κασσελάκη για τους ‘’υπουργούς – δολοφόνους’’».

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ σε παρερμηνεία των δηλώσεων

«Στη Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει την παρερμηνεία “επιστήμη”», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, σε σχόλιο της για τις αντιδράσεις της ΝΔ.

Αναφέρει ειδικότερα, ότι «αφού απομόνωσαν τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, παρερμηνεύουν τις δηλώσεις μου για το τι εστί παρερμηνεία». «Ας ασχοληθούν με τα προβλήματα της κοινωνίας κι ας αφήσουν τη λάσπη. Κούρασαν», προσθέτει.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-08 15:39:29

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button