Auto

Συνεργασία της MG με τον σχεδιαστή Jozef Kaban

Ο Jozef Kaban θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία σε μια ιδιαίτερη στιγμή.

Η πρόσθηκη του Kaban έρχεται τη χρονιά που η εταιρεία γιορτάζει τα 100 της χρόνια ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσει στην ευρωπαϊκή αγορά και το αμιγώς ηλεκτρικό roadster υψηλών επιδόσεων Cyberster.

H MG με την προσθήκη του Jozef Kaban προσθέτει στις τάξεις της έναν παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή

Η MG προχώρησε και στην αποκάλυψη του τελευταίου της πρωτότυπου μοντέλου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου τις επόμενες ημέρες, του EXE 181, το οποίο έλκει τις ρίζες του από το πρωτότυπο του 1957 με το ίδιο όνομα, που είχε κατασκευαστεί για να κάνει ρεκόρ ταχύτητας.

Ο Kaban, απόφοιτος της διάσημης Βασιλικής Ακαδημίας Τέχνης στο Λονδίνο, είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής που έχει διευθύνει το σχεδιασμό για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η BMW, η Škoda και η Rolls-Royce.

Ανάμεσα στις καλύτερες στιγμές του, είναι και η σχεδίαση του hypercar Bugatti Veyron, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Kaban πριν από αυτό, υπήρξε επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης για τα μοντέλα της Audi και το κουπέ Audi A5, φέρει την υπογραφή του.

 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-07 01:57:16

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button