Ελλάδα

Συνελήφθη 39χρονος στο Μεταξουργείο μετά από τυχαίο έλεγχο για υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Τουρκία

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών έπεσαν την Παρασκευή (18.10.2024) ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία στην Τουρκία, και ένας 66χρονος, που καταζητείτο για εμπορία ανθρώπων. 

Ο 39χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Μεταξουργείου έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών σε όχημα που επέβαινε ως συνοδηγός. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να διαπιστώνουν την εμπλοκή του τον περασμένο Φεβρουάριο σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Τουρκία, με αντάλλαγμα καταβολή χρηματικού ποσού. 

 Ο 39χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. 

Λίγες ώρες νωρίτερα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένας 66χρονος, ο οποίος αναζητείτο από την Interpol για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 66χρονος το 2014 μεσολάβησε για τη μεταφορά γυναίκας από τη Μολδαβία στην Κύπρο και την εξασφάλιση της διαμονής της, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

To άρθρο Συνελήφθη 39χρονος στο Μεταξουργείο μετά από τυχαίο έλεγχο για υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 14:34:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button