
Συνελήφθη στη Βαρκελώνη ο δολοφόνος του 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι τον Απρίλιο του 2024
Ο τόπος του εγκλήματος στο Μαρούσι όπου ένας 24χρονος δολοφόνησε έναν 23χρονο
Στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης συνελήφθη ο 24χρονος που κατά τη διάρκεια συμπλοκής στις 28 Απριλίου του 2024 έξω από γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι είχε μαχαιρώσει και σκοτώσει έναν 23χρονο.
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο από το έγκλημα έξω από κλαμπ στο Μαρούσι ο δράστης που καταζητούνταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών αρχών. Μετά την πράξη του φαίνεται να είχε κρυφτεί και να είχε διαφύγει από την Ελλάδα. Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της 28ης Απρίλιου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισιάς.
Ο 24χρονος τότε διασκέδασε στο κατάστημα και κάποια στιγμή η παρέα του διαπληκτίστηκε με κάποια άλλα άτομα. Οι δύο παρέες βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές. Η άλλη παρέα κάλεσε για βοήθεια τον 23χρονο ο οποίος έφτασε στο σημείο, έχοντας μαζί του ένα όπλο.
Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 24χρονος κάρφωσε ένα μαχαίρι στον λαιμό του 23χρονο ο οποίος έβαλε ένα πιστόλι από το τσαντάκι του και προσπάθησε να τον πυροβολήσει. Το όπλο έπαθε εμπλοκή με τον 23χρονο να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος.
Ο 24χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είχε ταυτοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας στην ισπανική πόλη.
Έτσι Έλληνες αστυνομικοί μετέβησαν στην Ισπανία και συνέλαβαν τον 24χρονο.
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-18 13:24:00