Auto

Συνάντηση κορυφής στη Σεούλ – Τι ετοιμάζουν Hyundai και Toyota;

Είναι δεδομένο ότι η Hyundai αναζητεί τους καλύτερους… συμπαίκτες, για τα μελλοντικά της σχέδια, όπως αποδεικνύει η πρόσφατη σύναψη μνημονίου συνεργασίας με την General Motors.

Είναι, επίσης, δεδομένο, ότι το επικείμενο ταξίδι του εμβληματικού προέδρου της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, στη Σεούλ, δεν θα έχει… ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Τι θα μπορούσε να συμβεί αν δύο κολοσσοί, όπως η Hyundai και η Toyota, ενώσουν τις δυνάμεις τους; Πολλά!

Σε πρώτη φάση, αυτό που επιβεβαιώνεται από κορεατικά δημοσιεύματα, είναι ότι ο Akio Toyoda ανταποκρίθηκε θετικά στην επίσημη πρόσκληση του ομολόγου του, Euisun Chung.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όταν ο πρόεδρος της Toyota, θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στη Σεούλ. Οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όμως τα κορεατικά μέσα, αναφέρουν ότι ο Toyoda θα πετάξει για την πρωτεύουσα της χώρας, στις 24 Οκτωβρίου και η συνάντηση με τον πρόεδρο της Hyundai, θα γίνει την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες θα μπορούσαν να συνεργαστούν σε πολλά πεδία, αλλά το υδρογόνο θα είναι το κύριο θέμα. Η Hyundai και η Toyota θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να επιταχύνουν την ανάπτυξη οχημάτων κυψελών καυσίμου, με την ιαπωνική εταιρεία να έχει κάνει (επιτυχώς) κάτι ανάλογο στο παρελθόν με τη BMW.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-18 09:45:12

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button