Showbiz

Συγκλονισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη από τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα: “Προ ημερών… |


Στην εκπομπή ” The Weekenders” του ΑΝΤ1 μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, αναφορικά με την απώλεια του Μίμη Πλέσσα, μη μπορώντας να κρύψει το σοκ και τη στεναχώρια της για τη δυσάρεστη είδηση.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν λίγε μέρες είχε έρθει σε επικοινωνία με τον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα, σημειώνοντας ότι “Είναι κεραυνός εν αιθρία η είδηση. Ειλικρινά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Προ ημερών μιλούσα μαζί του σχετικά με τα 100 χρόνια, που θα είχα την χαρά και την τιμή να είμαι και εγώ σε αυτές τις 10 μέρες μουσικής γιορτής. Θα σας δώσω όμως και μία ενημέρωση σχετικά για αυτές τις βραδιές, οι οποίες θα μείνουν, θα γίνουν, δεν θα μετακινηθούν. Αυτές τις μέρες θα γίνουν, από 10 μέχρι 20 στο θέατρο Παλλάς απλώς θα αλλάξει η ονομασία. Τώρα να σας πω και κάτι άλλο. Είναι 10 βραδιές μουσικές, 10 παραστάσεις, οι οποίες θα γίνουν πλέον στην μνήμη του. Θα γίνουν”.

Φανερά στεναχωρημένη, η Μπέσσυ Αργυράσκη συμπλήρωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1: “Τι να πω για τον Μίμη Πλέσσα; Με τον Μίμη Πλέσσα μεγάλωσα και όχι μόνο εγώ, όλη η Ελλάδα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την αξία του σαν μουσικοσυνθέτης… Σπουδαίος, μεγάλος άνθρωπος. Είμαι λίγο συγχυσμένη και προβληματισμένη που έγινε έτσι ξαφνικά και δεν μπορώ να εκφράσω την θλίψη μου και την στεναχώρια μου γι’ αυτό που έγινε. Μια ζωή 100 χρόνια γεμάτα αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο από όλο τον κόσμο. Πήρε πάρα πολλή αγάπη και ήταν αυτός, ο Θεοδωράκης, ο Χατζιδάκις και ο Ξαρχάκος, ο οποίος είναι εν ζωή. Οι τέσσερις στύλοι του μουσικού μας Παρθενώνα. Ήτανε στύλος της μουσικής μας και γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με τέτοια παρακαταθήκη που αφήνουν πίσω, δεν πεθαίνουν ποτέ”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 12:33:00

Back to top button