Showbiz

Συγκλονίζει η Φανή Χαλκιά για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του… |


Άκρως σοκαριστική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η είδηση, που έγινε ευρύτερα γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής (5/7), σχετικά με τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο beach bar που διατηρεί ο σύζυγος της Φανής Χαλκιά σε παραλία της Μάνης.

Η Ολυμπιονίκης προχώρησε μάλιστα σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέφερε πως ο άντρας της, Λούης Καραμάνος, ήδη αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και το συγκεκριμένο περιστατικό τον οδήγησε σε κέντρο αποκατάστασης. Μεταξύ άλλων, στο post που έκανε η Φανή Χαλκιά, σημειώνει ότι το ζευγάρι αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το επιχειρηματικό του πλάνο στην παραλία, ενώ παλαιότερα κάποιος άγνωστος είχε βάλει φωτιά στο beach bar τους.

Αναλυτικά, η αθλήτρια έγραψε:

“Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται..Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δυο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο..
Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη.
ΥΓ1. @panstavrinou σε ευχαριστώ απεριόριστα που φρόντισες τόσο καλά τον Λούη μου και για την υπομονή που έκανες μαζί μου..
ΥΓ2. Γιώργο Γεωργιάδη και Κώστα Σαγρή θα σας χρωστάω πάντα!”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 22:26:46

Back to top button