Γυναίκα

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη για το θάνατο του ηθοποιού Παύλου Βουτσίνου: «Είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε»

Ο νεαρός ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του στις 6/10.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Παύλου Βουτσίνου, είπε: «Ο Παύλος Βουτσίνος ήταν ένας νεότερος ηθοποιός, όχι γνωστός στο ευρύ κοινό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ένας αξιόλογος ηθοποιός, ένα καταπληκτικό παιδί κι ένας πολύ ευφάνταστος ηθοποιος. Έγραφε κείμενα, έκανε stand up comedy. Είχε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας, στην περίοδο του κορονοϊού τον βοηθήσαμε και από το ΤΑΣΕΗ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετώπισε εδώ και δύο χρόνια. Σπάνια ασθένεια και δεν τα κατάφερε».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη δήλωσε για το θάνατο του Παύλου Βουτσίνου: «Ήταν ένα υπέρταλαντούχο παιδί, πολύ σεμνό, πάρα πολύ έξυπνο, αλλά ήταν και πολύ κλειστός στον εαυτό του. Είχε περάσει πολύ άσχημα στη ζωή του. Τον περιέβαλα με πολλή αγάπη. Ήταν ένα παιδί αγνώστου πατρός νομίζω, τα παιδιά πέρασε πολύ άσχημα στη ζωή του, ήταν πολύ παχουλός και υπέστη bullying και γι’ αυτό ήταν και πολύ μαζεμένος. Όταν τον γνώρισα εγώ ήταν ένας κούκλος βέβαια. Ήταν πραγματικά μεγάλο σοκ που έφυγε τόσο νέο αυτό το παιδί, αλλά ξέρω ότι είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφεραν ότι ήταν γιος του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Βουτσίνου, μεγάλωνε ωστόσο με τη μητέρα του.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 23:00:32

Back to top button