Showbiz

Συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα: “Είχα την… |


Με το τραγούδι “Αν είναι η αγάπη Αμαρτία” του Μίμη Πλέσσα ξεκίνησε την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας με τα πιο τρυφερά και τιμητικά λόγια για την απώλεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε στην έναρξη του “Καλύτερα δε Γίνεται” πως “Αυτό είναι ένα από τα εκατοντάδες διαμάντια που μας αφήνει κληρονομιά ένας από τους σπουδαιότερους ζωγράφους, θα πω, αν μου επιτρέπεται, της μουσικής μας πινακοθήκης. Έτσι μου ήρθε να τον πω. Έφυγε και μας άφησε φτωχότερους αλλά με ένα χαμόγελο στα χείλη, να τον θυμόμαστε. Έφυγε πλήρης ημερών και χορτάτος και πολύ ευτυχισμένος από όλη την αγάπη που εισέπραξε όλα αυτά τα χρόνια”

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς γνώρισε τον Μίμη Πλέσσα όταν ήταν μικρή, λαγόνας ότι “Είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήμουν πολύ μικρό παιδάκι, μικρό κοριτσάκι. ήταν πολύ φίλη με την πρώτη σύζυγό του, την Τζέλα, η μαμά μου. Μας φιλοξενούσε πολύ συχνά σε ένα πάρα πολύ ωραίο σπίτι που είχαν στην Μονεμβασιά και έτσι είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά αυτόν τον σπουδαίο και ευγενή και γλυκό άνθρωπο, που λεγόταν Μίμης Πλέσσας, πέρα από τον θρύλο Μίμη Πλέσσα. Τον θυμάμαι σε πολύ χαλαρές στιγμές να κολυμπάει, να ψαρεύει. Είχα γνωρίσει τότε και τον νεαρό, τότε, γιο του, Αντώνη, που είναι ο γιος της Τζέλας. Και αργότερα, όταν παντρεύτηκε τη Λουκίλα, που ήταν στενή μου φίλη και ραδιοφωνική παραγωγός, στην οποία στέλνουμε την αγάπη μας, και στη Λουκίλα και στην κόρη τους, Ελεάννα. ήταν πολύ τυχεροί όσοι άνθρωποι συναναστράφηκαν τον Μίμη. Καλλιτέχνες, συγγενείς, φίλοι”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 14:17:00

Back to top button