Showbiz

Συγκινεί η Μάρθα Φριντζήλα για την απώλεια της αδερφής της: “Δεν το χωράει… |



Στις Rainbow Mermaids μίλησε αυτήν την εβδομάδα η Μάρθα Φριντζήλα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στον δύσκολο θάνατος της αδερφής της, που βίωσε παλιότερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά πως “Στις κηδείες που έχει τηρηθεί μια σειρά θα υπάρχουν στιγμές που θα γελάσεις. Στις κηδείες που δεν έχει τηρηθεί η σειρά τα πράγματα είναι… Έχω ζήσει μία τέτοια απώλεια, της αδερφής μου” δήλωσε αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια και συμπλήρωσε:

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε ότι “Ήμασταν τέσσερις αδερφές. Εκεί δεν το χωράει ο νους, είναι τόσο μεγάλο το άδικο που τα πράγματα γίνονται περισσότερο (σ.σ δραματικά). Υπάρχει ένα σοβαρό φιλοσοφικό θέμα. Αρχίζεις και αντιδράς για την ύπαρξη του Θεού, για την αδικία του κόσμου, είναι τελείως άλλο. Ενώ στο άλλο, λες ότι τηρήθηκε η σειρά. Όσο και να πονώ τώρα που έχασα τον μπαμπά μου. είναι διαφορετικά. Είναι το μόνο που μπορεί να σε παρηγορήσει, το ότι υπάρχει μία σειρά. Δεν σε παρηγορεί τίποτε άλλο”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-30 07:00:00

Back to top button