Auto

Στρατηγική συνεργασία για KGM και Chery

Η KGM (πρώην SsangYong) και ο κινεζικός κολοσσός που ακούει στο όνομα Chery ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, όσον αφορά τις πλατφόρμες, σε μια κίνηση που αποσκοπεί να «θέσει τα θεμέλια για μελλοντική ανάπτυξη και των δύο εταιρειών».

Η συμφωνία υπογράφηκε σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Chery στο Wuhu, στην επαρχία Anhui της Κίνας, στις 19 Οκτωβρίου, παρουσία του προέδρου της KGM, Kwak Jea-son και του διευθύνοντος συμβούλου, Hwang Ki-young, μαζί με τον πρόεδρο της Chery, Yin Tongyue και τον CEO της Chery International, Zhan Guibing.

H KGM έρχεται στην ελληνική αγορά μέσω της Νικ. Ι. Θεοχαράκης με μια γκάμα τεσσάρων μοντέλων

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Kwak Jae-son επεσήμανε: «Μέσω αυτής της στρατηγικής αλλά και τεχνικής συνεργασίας με την Chery Automobile, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά αυτοκινήτων αναπτύσσοντας περισσότερα διαφορετικά μοντέλα, μειώνοντας την περίοδο ανάπτυξης νέων αυτοκινήτων. Λανσάροντας πάντα νέα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας και της συμφωνίας άδειας χρήσης πλατφόρμας, η KGM σχεδιάζει να αναπτύξει μεσαίου και μεγάλα SUV που ανταποκρίνονται στις αλλαγές της αγοράς καθώς και μοντέλα που απευθύνονται στις παγκόσμιες αγορές μας». Συνολικά, η κορεατική φίρμα σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της με την εισαγωγή νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων που βασίζονται σε υπάρχοντα μοντέλα Chery.

KGM Torres

Θυμίζουμε πως η KGM έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Νικ. Ι. Θεοχαράκης με τρία SUV και ένα pick-up, τις τιμές των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ. Όσο για την Chery, αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2025 με την OMODA & JAECOO

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 14:58:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button