Πολιτική

Στο υπουργείο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο – Θα ζητήσει ενημέρωση για προβλήματα κι εκκρεμότητες

Στο υπουργείο Υγείας θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη (03.07.24) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενημέρωση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τα πεπραγμένα, αλλά και τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες στον τομέα της Υγείας θα ζητήσει αύριο στις 10.00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί αύριο στην οδό Αριστοτέλους ακριβώς ένα χρόνο μετά την περσινή του επίσκεψη στο Υπουργείο Υγείας.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής αιφνιδιαστικής επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στο οποίο συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους, ενώ είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ασθενείς και να ακούσει τα προβλήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα της Υγείας βρίσκονται πολύ ψηλά στην πρωθυπουργική ατζέντα, καθώς η Δημόσια Υγεία και τα παράπονα των πολιτών από το ΕΣΥ περιλαμβάνονται στο «μήνυμα της κάλπης» που προέκυψε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Είναι γεγονός πως παρά τις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του ίδιου του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, τα προβλήματα στο ΕΣΥ επιδεινώνονται και κυρίως αυτό της υποστελέχωσης, που πηγάζει από τις δραματικές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού. Έτσι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει επίσπευση στην επίλυση των προβλημάτων και πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις παντού.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη/Iatropedia.gr

 

To άρθρο Στο υπουργείο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο – Θα ζητήσει ενημέρωση για προβλήματα κι εκκρεμότητες δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 13:36:24

Back to top button