Αθλητικά

Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Σπανούλης – Οι Βαυαροί θέλουν και τον Ζήση για τη θέση του Sports Director της ομάδας

Ψηλά στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου για τη θέση του προπονητή βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Σπανούλη.

Ως γνωστόν ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσει, μετά από μόλις μια σεζόν στο «τιμόνι» της γερμανικής ομάδας και αναμένεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Μπασκόνια.

Η ανακοίνωση του «διαζυγίου» ανάμεσα σε Μπάγερν και Λάσο ήρθε σήμερα, ωστόσο οι Βαυαροί έχουν αρχίσει να κάνουν την προεργασία τους για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας φέρονται να χτύπησαν την πόρτα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια έδωσε τα προπονητικά του διαπιστευτήρια με το Περιστέρι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι Βαυαροί φέρονται να έχουν προσεγγίσει ακόμη έναν άλλοτε διεθνή άσο, τον Νίκο Ζήση, με τον οποίο συζητούν το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του Sports Director της ομάδας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπάγερν για την αποχώρηση του Λάσο ανέφερε: «Ο προπονητής Πάμπλο Λάσο αποχωρεί από τους πρωταθλητές Γερμανίας για οικογενειακούς λόγους μετά την πρώτη του σεζόν στο Μόναχο».

Από την πλευρά του ο τζένεραλ μάνατζερ του γερμανικού συλλόγου, Μάρκο Πέσιτς δήλωσε: «Η απόφαση του Πάμπλο είναι προσωπική και μας αιφνιδίασε, αλλά τον σεβόμαστε πολύ ως προπονητή και ως άνθρωπο και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την δουλειά του και την προσήλωση που έδειξε στο παρελθόν για μία πετυχημένη σεζόν.

Ευχόμαστε στον Πάμπλο τα καλύτερα για το μέλλον του. Πάντα θα είναι συνδεδεμένος με εμάς και όχι μόνο για τους τίτλους που κατέκτησε».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 15:49:17

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button