Ελλάδα

Στο ίδιο κελί με την μητέρα του 3χρονου Άγγελου η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι είπε σε συγκρατούμενές της

Την παραμονή της στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να ζητήσει η καταδικασμένη για την δολοφονία των κοριτσιών της σε δις ισόβια Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η καταδικασμένη μητέρα επρόκειτο να μεταφερθεί στις φυλακές της Θήβας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεόραση του Star, θα ζητήσει να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού επικαλούμενη λόγους υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού στο ίδιο κελί με την 26χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του μόλις τριών ετών Άγγελου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Χθες το μεσημέρι με την μεταφορά της στο κελί στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγου είχε έναν έντονο διάλογο με συγκρατούμενές της. Όταν την ρώτησαν πότε θα φύγει για τις φυλακές Θήβας, εκείνη φέρεται να απάντησε: «Με μπλέξανε, είμαι αθώα». Η δικηγόρος της ωστόσο κα Βάσω Πανταζή διαψεύδει το έντονο επεισόδιο που φέρεται να είχε με συγκρατούμενες της.




Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-19 22:14:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button