Ελλάδα

Στον Ολλανδό σύντροφο της playmate η προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών

Στον Ολλανδό πρώην σύντροφο της εστεμμένης playmate, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, δόθηκε σήμερα προσωρινά η επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Είχε προηγηθεί μετά την αρπαγή τους από τη μητέρα, η αίτηση του πρώην συντρόφου της να τροποποιηθεί η δικαστική απόφαση για τη συνεπιμέλεια.

Πριν από λίγο ο δικηγόρος του, Νικόλαος Μιχαλόλιας, εξέδωσε μία ανακοίνωση σε σχέση με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες:

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος του πατέρα και πρώην συντρόφου της κας… (σ.σ αναφέρεται το όνομα), δεν επιθυμώ να προβώ σε καμία δήλωση για τις δικαστικές εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, αφού αυτές αποτελούν σοβαρό έργο της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία κλήθηκε να διαχειριστεί την ασφάλεια και ευημερία δύο ανήλικων παιδιών και ήδη προσωρινά αποφάσισε να αναθέσει την επιμέλεια τους αποκλειστικά στον πατέρα.

Ωστόσο επιθυμώ να αναφέρω τα εξής, που απηχούν και τις σκέψεις του εντολέα μου.

Σε μία εποχή, που η ασφάλεια κάθε ανθρώπου πρέπει να διαφυλάσσεται, είναι καθήκον μας να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους στην κοινωνία μας – τα παιδιά. Το πλέον θλιβερό είναι, ότι αυτό μερικές φορές καλούμεθα να πράξουμε ακόμα και έναντι ενός γονέα.

Οι όποιες αυθαίρετες δηλώσεις από οποιαδήποτε πλευρά, δεν πλήττουν μόνο την αξιοπιστία εκείνων που τις εκφράζουν, αλλά έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ευημερία των ίδιων των ανηλίκων.

Πρέπει να δρούμε μόνο υπεύθυνα. Η ευθύνη εξάλλου αποτελεί ατομικό καθήκον, πολλώ δε μάλλον όταν τίθεται προς προστασία ανυπεράσπιστων πλασμάτων.

Η κοινωνία μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση απέναντι σε κακοήθεις πληροφορίες που μπορεί να βλάψουν την εικόνα και την ψυχική υγεία δύο ανυπεράσπιστων παιδιών. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην κυρίαρχη κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία δίκαια και νηφάλια, ήδη δια των αποφάσεων της έκρινε προς το συμφέρον των δυο παιδιών.

Ο εντολέας μου ασφαλώς θα ενεργήσει οτιδήποτε νόμιμο του παρέχεται ως δικαίωμα εις βάρος όποιων είτε δεν αντιλαμβάνονται την ευθύνη αυτή έναντι των ανήλικων τέκνων του και την κοινωνία, είτε ηθελημένα την παραβιάζουν προς εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.

Είναι επιτέλους ώρα ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του με τρόπο που αρμόζει στον ρόλο του, άλλως μοιραίως θα πρέπει να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης !

Εξάλλου, κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Η σύλληψη της πρώην playmate στο κέντρο της Αθήνας

Η πρώην playmate συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (28/9) σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, όπου κρυβόταν μαζί με τα παιδιά της.

Σημειώνεται ότι ο πρώην σύζυγος της, είχε κερδίσει την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ωστόσο, το μοντέλο παραβίασε την απόφαση με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων την εντόπισαν στο διαμέρισμα Airbnb, μαζί με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η εν λόγω απόφαση ανέφερε πως η επιμέλεια των παιδιών περνά αποκλειστικά στον πατέρα και δύναται εκείνος να τα πάρει στο εξωτερικό, όπου και διαμένει μόνιμα.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μοντέλο κρυβόταν επί 10 ημέρες αφού είχε φύγει από το σπίτι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά και είχε μισθώσει διαμέρισμα στην Αθήνα.

Η playmate που συνελήφθη

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και με την βοήθεια και του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν οι αστυνομικοί να την εντοπίσουν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών των εφαρμογών, του στίγματος αλλά και των πλατφορμών ενοικίασης διαμερισμάτων.

Τα παιδιά έχουν παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει και την αποκλειστική επιμέλεια.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 18:19:05

Back to top button