Auto

Στη Μάνη ταξιδεύει φέτος το 6ο Raptor Trophy

Την 6η εκδρομή διοργανώνει φέτος το Raptor Club Greece και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ένα από τα πιο οργανωμένα κλαμπ οχημάτων με μέλη από όλη την Ελλάδα, ετοιμάζουν βαλίτσες προκειμένου να δώσουν γι’ ακόμα μια φορά βροντερό παρών στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Πελοπόννησο από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 03 Νοεμβρίου 2024.

Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο και υπολογίζεται ότι περισσότερα από 40 αυτοκίνητα θα ταξιδέψουν από διάφορες περιοχές της χώρας για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Με 150 περίπου συμμετέχοντες, καθώς στα περισσότερα αυτοκίνητα ταξιδεύουν 4 άτομα, η 6η συνάντηση αναμένεται να είναι η καλύτερη αλλά και πιο οργανωμένη.



Διαδρομές για… ψαγμένους

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης με βάση το Οίτυλο Μάνης.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη) θα είναι ημέρα συνάντησης ενώ η περιπέτεια θα ξεκινήσει την Παρασκευή όπου τα εντυπωσιακά Ford Raptor θα κινηθούν σε ψαγμένες ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει διαδρομές στο όρος Ταΰγετος όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση, να περπατήσουν σε αυτή αλλά και να γευματίσουν.

Τη συγκεκριμένη εκδρομή έχει αναλάβει να την διοργανώσει ο Αντώνης Στιβαχτάρης, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο συγκεκριμένος έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει αντίστοιχες τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους που έχουν έρθει να παρουσιάσουν καινούργια αυτοκίνητα στη χώρα μας.



Και BBQ στο βουνό και δώρα!

Κάθε πλήρωμα θα παραλάβει roadbook το οποίο και θα το κατευθύνει στην διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει όπως επίσης και σε δοκιμασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσει. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται δυο γεύματα που θα είναι bbq στο βουνό την Παρασκευή και το Σάββατο μαζί με μουσική και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων για τους νικητές των δοκιμασιών ενώ θα γίνει και κλήρωση με δώρα χορηγών και αναμνηστικών.



Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής αγγίζει τα 520 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο 6981568746.

Να σημειώσουμε πως το Raptor Club Greece έχει διοργανώσει άλλες πέντε εκδρομές. Συγκεκριμένα στην Παύλιανη τον Οκτώβρη του 2021, την Σαμαρίνα Γρεβενών τον Οκτώβρη του 2022, τη Λίμνη Πλαστήρα τον Μάρτη του 2023 , την Καστοριά τον Νοέμβριο του 2023 και το Καρπενήσι τον Μάρτιο του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 07:00:20

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button