Auto

Στην BMW Σφακιανάκης ο πρώτος ψηφιακός σύμβουλος στην Ελλάδα

Σε συνεργασία με την Uni Systems και την SmartRep, η BMW Σφακιανάκης ανέπτυξε το AI Video Chat Bot «Ιάσονας», το οποίο αποτελεί τον πρώτο ψηφιακό σύμβουλο πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Ο Ιάσονας αλληλεπιδρά με τους πελάτες μέσω βίντεο και φωνής, προσφέροντας μια εμπειρία πέρα από την απλή ανταλλαγή μηνυμάτων, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά chatbots.

Οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να συνομιλούν με τον Ιάσονα, να θέτουν ερωτήσεις, να μοιράζονται σκέψεις και να εκφράζουν απορίες κατά την αναζήτησή τους για το κατάλληλο μοντέλο BMW.

Αρχικά, ο Ιάσονας είναι σε θέση να παρέχει πληροφορίες για τα μοντέλα BMW Σειρά 1, X1, X2 και X3. Σταδιακά, θα εμπλουτίζεται με πληροφορίες και για τα υπόλοιπα μοντέλα της BMW.

Το εργαλείο αυτό δεν περιορίζεται στην παροχή πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συλλογής στοιχείων, προγραμματισμό test drive και ραντεβού με σύμβουλο πωλήσεων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω οποιασδήποτε οθόνης αφής ή υλικού μέσω QR code.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 16:45:38

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button