Γυναίκα

Στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου δεν συνειδητοποιούσα που βρίσκομαι

«Ήταν σαν μια δυσάρεστη κοινωνική εκδήλωση» εξομολογείται ο Μιχάλης Ρέππας.

Τόσο στην πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του φίλης και συνεργάτιδας, Άννας Παναγιωτοπούλου όσο και σε παλαιότερη συνέντευξη που έδωσε και “πολεμήθηκε” στα social media αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ρέππας στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι του Σαββάτου (22.06.2024) στον ΣΚΑΪ.

«Είχα δώσει μια συνέντευξη και κάποιος με είχε ρωτήσει αν θα έπαιρνα τον Παύλο Χαϊκάλη σε μια δουλειά μας. Και λέω “ναι, γιατί υπάρχει κάποιο θέμα με τον Παύλο;” γιατί ο Παύλος δεν έχει καμία δικαστική εμπλοκή με τίποτα» τόνισε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Μετά άρχισαν να γράφουν στα social media ότι υποστηρίζω παιδοβιαστές! Εκείνη την ώρα, για να πω την αλήθεια μου, πανικοβλήθηκα και είπα “τι κάνω; Κάνω κακό στη δουλειά μου;” και μετά όμως είδα πως οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” πήγαν μια χαρά.

Μάλλον πρόκειται για κάποιες θορυβώδεις μειοψηφίες που δημιουργούν μια καταστασούλα πρόσκαιρη αλλά δεν έχει ανταπόκριση».

«Εγώ τουλάχιστον, για τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα, δηλαδή τον πατέρα μου και την μητέρα μου, σαν μην έχω συνειδητοποιήσει και σαν να μην δέχομαι ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε ποτέ. Έτσι και με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Ενώ πήγα και στη Μίνα και στην Άννα ήταν σαν μια δυσάρεστη κοινωνική εκδήλωση, δεν συνειδητοποιούσα που βρίσκομαι.

  

Νομίζω ότι κάπου είναι και θα συναντηθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Μιχάλης Ρέππας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-22 18:12:07

Back to top button