Auto

Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson! (+τιμές)

Το νέο Hyundai Tucson διατίθεται στη χώρα μας, με νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας.

Από το λανσάρισμά του το 2004, η φήμη του Tucson διαρκώς ενισχύεται, ενώ οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 1,4 εκατομμύρια στην Ευρώπη και τα 7 εκατομμύρια παγκοσμίως

Πλήρως εξηλεκτρισμένη, η 4η γενιά του μοντέλου αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Hyundai για φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

Σχεδίαση

– Η σχεδίαση του βασίζεται στην σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai.

– Η ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση περιλαμβάνει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερα φώτα ημέρας, καινούργιες ζάντες αλουμινίου και νέες χρωματικές επιλογές.

– Το πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στο ταμπλό, το τιμόνι, τα καθίσματα και το σύστημα infotainment, με στόχο τη βελτίωση της άνεσης και της ευκολίας για όλους τους επιβάτες.

Κορυφαία Συνδεσιμότητα

– Το νέο Tucson διαθέτει την τελευταία γενιά συστήματος infotainment της Hyundai, το Connected Car Navigation Cockpit (ccNC).

– Η νέα κυρτή πανοραμική οθόνη συνδυάζει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την οθόνη αφής των επίσης 12,3 ιντσών του συστήματος infotainment σε μια ενιαία μονάδα.

– Οι ενημερώσεις Over-the-Air (OTA) για απρόσκοπτη συντήρηση και η πρόσβαση στα Features on Demand εξασφαλίζουν πως θα χρησιμοποιείται το πιο πρόσφατο λογισμικό και οι αντίστοιχες δυνατότητες infotainment.

– Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τα ανανεωμένα γραφικά του νέου συστήματος και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Bluelink® Connected Car Services, που διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως Connected Routing, Hyundai Live Services και σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή Bluelink®.

Χώροι, άνεση και ευκολία

– Είναι ακόμη περισσότερο προσανατολισμένο στον άνθρωπο διαθέτοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης, όπως τριζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω καθώς και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα.

– Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 4:2:4 με το πάτημα ενός κουμπιού ή εξ αποστάσεως για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

– Το νέο Tucson είναι επίσης πιο άνετο από ποτέ με χωρητικότητα πορτμπαγκάζ έως και 620 λίτρα.

Ασφάλεια

– Το κορεατικό SUV εξοπλίζεται με ένα βελτιωμένο σύστημα επτά αερόσακων, το οποίο διαθέτει επιπλέον έναν κεντρικό πλευρικό αερόσακο για να αποτρέπει τη σύγκρουση μεταξύ των δύο εμπρός επιβατών.

– Το νέο σύστημα Crosswind Stability Control (CWC) αντιμετωπίζει τους ισχυρούς ανέμους κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, εφαρμόζοντας μερικό φρενάρισμα και έλεγχο της ροπής του τιμονιού για τη βελτίωση της ευστάθειας.

Οδική συμπεριφορά

– Το νέο Tucson δύναται να εξοπλιστεί με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (ECS) για πιο ομαλή και σταθερή οδήγηση.

– Μέσω του Mode Select, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των προγραμμάτων Eco, Normal ή Sport ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

– Εξελίχθηκαν τρεις διαστάσεις ελαστικών για να βελτιωθεί η άνεση, η απομόνωση του θορύβου του δρόμου και ο συνολικός χειρισμός του οχήματος.

Νέα συστήματα κίνησης

– Διαθέτει μία από τις πιο μεγάλες γκάμες εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης στην κατηγορία του.

– Η γκάμα των κινητήρων του νέου Tucson έχει εξορθολογιστεί, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες υβριδικές επιλογές.

– Η ηλεκτρική απόδοση της υβριδικής έκδοσης έχει αυξηθεί από 44,2 σε 47,7 kW, ενώ η plug-in υβριδική έκδοση ανεβαίνει από τα 66,9 kW στα 72 kW.

– Το μοντέλο διατίθεται για πρώτη φορά και με plug-in υβριδικό σύστημα με κίνηση στους δύο τροχούς, ενώ διαθέσιμη είναι επίσης και η 4κίνητη αντίστοιχη έκδοση.

Οι τιμές του νέου Hyundai Tucson έχουν ως εξής:

Hybrid



Diesel



Full Hybrid



Plug-in Hybrid



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 17:46:48

Back to top button