Showbiz

Στην αντεπίθεση η Κατερίνα Δαλάκα: “Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί θέλω να… |


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το οριστικό της φινάλε από το Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο “Γεια σου” απαντώντας σε όλα τα επικριτικά σχόλια.

“Το Survivor είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο από τη ζωή μου. Σχεδόν 2 χρόνια έχω ζήσει με αυτόν τον τρόπο, σαν ναυαγός. Νιώθω πλήρης” είπε αρχικά η γνωστή αθλήτρια.

Σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε ότι έχει συμμετάσχει στο reality επιβίωσης πολλές φορές, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως αυτά τα σχόλια έγιναν “Όχι μόνο παίκτες, και πολλοί από τον χώρο σας με “χτυπούσαν” έλεγαν “πάλι;”. Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί που ξυπνάω θέλω να βλέπω τα ίδια άτομα 20 χρόνια ή 30; Είναι μια δουλειά, μια εκπομπή. Όπως κάθε χρόνο οι άνθρωποι πηγαίνουν στις εκπομπές και κάνουν τη δουλειά τους, έτσι το είδα κι εγώ πλέον. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του, που το βλέπει σαν δουλειά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουνε, το πιο δύσκολο να κρίνουμε τον εαυτό μας. Θεωρώ πως ο,τι και να κάνω θα με κρίνουνε, οπότε θα κάνω ό,τι θέλω εγώ”.

Επιπλέον μίλησε για τον αθλητισμό στη ζωή της σε σύγκριση με το Survivor, δηλώνοντας πως “Ούτε εγώ περίμενα να μπορέσω να ενταχθώ τόσο εύκολα και να βάζω την ομάδα πάνω από όλα. Είναι ατομικό άθλημα ο στίβος αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να είχα ασχοληθεί με κάποιο ομαδικό άθλημα, γιατί είδα ότι μπαίνω μπροστά για τα άτομα της ομάδας μου. Παλεύω για αυτούς όχι μόνο για τον εαυτό μου”.

Όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον υπογράμμισε ότι “Θέλω να ασχοληθώ με το real estate. Θεωρώ ότι είναι το μέλλον. Άλλο αγώνισμα αυτό. Μου αρέσει. Θα κάνω πάντα αθλητισμό. Ο πρωταθλητισμός έχει τελειώσει για εμένα ως άθλημα. Πρωταθλητισμό κάνουμε σε οτιδήποτε. Όταν θες να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να έχεις ανταγωνισμό μέσα σου και να προπονείσαι ώστε να τα καταφέρεις”.

“Δεν νιώθω καθόλου σελέμπριτι, είμαι πάντα η ίδια Κατερίνα” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και χαρακτήρισε ως κορυφαίους παίκτες του παιχνιδιού τον Σάκη Κατσούλη, τον Φάνη Μπολέτση και τον Άρη Σοϊλέδη. “Ο Ντάνος ήταν πάρα πολύ καλός αγωνιστικά. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι και το με ποιόν ανταγωνίζεσαι. Το Survivor 2017 δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό και αγωνιστικό”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 13:34:55

Back to top button