Ελλάδα

ΣΤΑΣΥ: Τεχνική βλάβη η αιτία του συνωστισμού στο Μετρό Συντάγματος

Eξηγήσεις για τις εικόνες συνωστισμού και την άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία που βίωσαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης εκατοντάδες επιβάτες του Μετρό στο σταθμό του Συντάγματος, έδωσε η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο συνωστισμός που προκλήθηκε το πρωί στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, οφείλεται σε τεχνική βλάβη σε δύο διαδοχικούς συρμούς που εκτελούσαν το δρομολόγιο από Πειραιά προς Δουκίσσης Πλακεντίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τη ΣΤΑ.ΣΥ διευκρινίζεται, πως ο συνωστισμός που προκλήθηκε το πρωί στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα, οφείλεται σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε δύο διαδοχικούς συρμούς, που κινούνταν εκείνη την ώρα από τον Πειραιά προς τη Δουκίσσης Πλακέντιας. Ο πρώτος συρμός χρειάστηκε να εκκενωθεί, ενώ ο δεύτερος, που παρουσίασε βλάβη σε θύρες, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Τα παραπάνω περιστατικά προκάλεσαν καθυστέρηση στα δρομολόγια μεταξύ 08:21 και 08:36 για τους επιβάτες που βρέθηκαν στις αποβάθρες των σταθμών της Γραμμής 3, με κατεύθυνση τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά στις υπόλοιπες κατευθύνσεις.

Η κίνηση των συρμών μετά τις 08:36 διεξαγόταν προσωρινά κάθε ενάμιση λεπτό, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της κυκλοφορίας

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 13:16:00

Back to top button