Γυναίκα

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη του δημόσια έξοδος μετά το ατύχημα στο σπίτι του – Μαζί του η σύζυγος και η 4χρονη κόρη τους

Ο Σταμάτης Γονίδης πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια έξοδο το βράδυ της Δευτέρας 9/9, 2,5 μήνες μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στα τέλη του περασμένου Ιουλίου είχε αποκαλύψει μέσω δημοσίευσής του στο Facebook ότι ταλαιπωρείται από ιλίγγους, οι οποίοι προκάλεσαν μια πτώση του στο μπάνιο του σπιτιού του και ένα δυνατό χτύπημα στη μέση του.

ο Σταμάτης Γονίδης μεταξύ άλλων είχε αναφέρει στην εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ: «Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δε το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δε μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δε το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση».

Ο τραγουδιστής φαίνεται πλέον ότι είναι καλύτερα και έτσι το βράδυ της Δευτέρας 9/9 βρέθηκε στο γάμο του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνου Παντζή και της τραγουδίστριας Κατερίνας Νάκα.

Ο Σταμάτης Γονίδης στη βραδινή του εμφάνιση συνοδεύτηκε από τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου και την 4χρονη κόρη τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-10 14:20:50

Back to top button