Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Αρτούρ Φις: Η ώρα του προημιτελικού στο Swiss Indoors και το κανάλι που θα τον μεταδώσει

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Παρασκευής (25.10.2024) τον Αρτούρ Φις για μια θέση στα ημιτελικά του Swiss Indoors της Βασιλείας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο Swiss Indoors Basel και αντιμετωπίζει σήμερα τον Άρθουρ Φις (Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη), στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του τουρνουά (15:00, COSMOTE SPORT 6HD).

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αρτούρ Φις θα αναμετρηθούν για 2η φορά στο tour, μετά τον περσινό ημιτελικό στην Αμβέρσα, με τον Γάλλο να επικρατεί στα 2 tie-break.

Αυτός θα είναι ο 10ος φετινός προημιτελικός για τον Τσιτσιπά, ο οποίος έχει ρεκόρ 4-6, έχοντας κερδίσει αυτούς σε Λος Κάμπος (Φεβρουάριος), Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη (Απρίλιος), αλλά και στο Γκστάαντ (Ιούλιος), ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες σε προημιτελική φάση κόντρα σε Νόβακ Τζόκοβιτς (Ολυμπιακοί Αγώνες) και Γίρι Λεχέτσκα (Αμβέρσα).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 7-6 (7/3), 7-5 τον Ολλανδό Μπότικ Φαν ντε Τσάντσουλπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά ATP 500 της Βασιλείας.

Σε περίπτωση που προκριθεί επί του Φις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προκριθεί στον 1ο του ημιτελικό από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ σε σκληρή επιφάνεια θα είναι ο 1ος ημιτελικός από τον Φεβρουάριο.

Ο 20χρονος Γάλλος τενίστας επικράτησε του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ 7-5, 6-3 και πήρε το “εισιτήριο” για την οκτάδα. Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος έχει κατακτήσει δύο 500άρια τουρνουά, σε Αμβούργο και Τόκιο, ενώ έφτασε ως τους “16” του Wimbledon.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Αρτούρ Φις: Η ώρα του προημιτελικού στο Swiss Indoors και το κανάλι που θα τον μεταδώσει δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 09:08:00

Back to top button