Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλος – Η ανάρτηση μετά τα εγκαίνια των γραφείων του

«Η απάντηση στην έλλειψη Δημοκρατίας όπως την έχουμε δει στο κόμμα μας τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δεν είναι η φυγή, είναι περισσότερη Δημοκρατία. Δημοκρατική επαγρύπνηση» έγραψε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης (23/10/24).

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, περιλαμβάνει βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων του στον Ταύρο, στα οποία πήγαν εκατοντάδες εθελοντές αλλά μόνο τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Ευάγγελος Αποστολάκης, Νίνα Κασιμάτη και Θεοδώρα Τζάκρη…

«Σήμερα μου θυμίζετε την ημέρα που άνοιξα το γραφείο «μου» στην Κουμουνδούρου στους πολίτες της χώρας και στα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας. Διότι ήταν σημαντικό το γραφείο ενός κόμματος -που έπρεπε να βλέπει τις λαϊκές μεταβολές μεταξύ 2019-2023 για να μπορεί να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας, όπως το έκανε το 2015 και πάλεψε για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας- να ανοίξει στον κόσμο» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης. Και εξήγησε:

«Έκτοτε αυτό το γραφείο είναι κλειδωμένο. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Διότι ένα κόμμα δεν είναι τα γραφεία του, οι καρέκλες του, τα «ασημικά» του, ένα κόμμα δεν είναι καν η ηγεσία του. Ένα κόμμα είναι ο λαός του.
Σήμερα αυτά τα γραφεία είναι δικά σας, όχι της καμπάνιας μου. Κάντε τα το σπίτι σας. Να έρχεστε εδώ. Χρειαζόμαστε γνώσεις και δεξιότητες».

«Είναι ζήτημα Δημοκρατίας για την ιστορία της Αριστεράς. Δεν το βάζουμε κάτω. Πρώτα θα φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά θα φτιάξουμε τη χώρα. Οργανωνόμαστε, θα εκφραστούμε στο συνέδριο, μην επιτρέψετε σε κανέναν να πάρει τη φωνή σας, να πάρει την ψήφο σας. Αυτό το κόμμα είναι δικό σας. Και θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλους».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλος – Η ανάρτηση μετά τα εγκαίνια των γραφείων του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 23:22:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button