Γυναίκα

Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε την πόρτα του νέου του σπιτιού στο Κολωνάκι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε την πόρτα του νέου του σπιτιού που αγόρασε μαζί με τον σύζυγό του, Tyler McBeth, στο Κολωνάκι στην εκπομπή “Live News” το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδειξε στην κάμερα μερικούς από τους εσωτερικούς χώρους του διώροφου διαμερίσματός του, αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και αποκάλυψε πώς θέλει να το διακοσμήσει.

«Το σπίτι είναι ακόμα εργοτάξιο. Μόλις άρχισε η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου όσον αφορά στην αστική μας ζωή αλλά συγχρόνως προτιμάμε τη φύση», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και εκείνη τη στιγμή η κάμερα έδειξε τη σκυλίτσα του, την Φάρλι.

«Ψάχναμε ένα σπίτι που να μην χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Προτιμούσαμε να είμαστε στο Μετς – Παγκράτι. Εδώ κάνουμε βασικά πράγματα. Κάνουμε μερικές αλλαγές σε παράθυρα, παντζούρια, στις τουαλέτες και στην κουζίνα. Τον Ιούνιο θα γίνει η μετακόμιση και τέλος Αυγούστου θα γίνει ο γάμος», αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τώρα που έχεις παρουσιάσει τα έπιπλα προφανώς δεν μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης με χιούμορ και τόνισε πως η επίπλωση θα είναι σε τόνους άσπρους και μπεζ.

«Έχουμε ελάχιστες διαφορές με τον Tyler. Εκείνος είναι καλύτερος από εμένα στο degign, αλλά έχω βελτιωθεί», δήλωσε ακόμη.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Τα έχω δουλέψει», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να μείνουμε».

Δείτε τα βίντεο…


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-12 08:40:08

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button