Showbiz

Στέλλα Ψαρουδάκη: “Ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων οπότε είναι σαν… |


Στη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό “My Tv” μίλησε η Στέλλα Ψαρουδάκη, με την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Mega, “Το Ναυάγιο” να μιλά για την τέχνη της υποκριτικής αλλά και τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμά της.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε αρχικά στον αν η τέχνη έχει να προσφέρει κάτι στο κοινό, λέγοντας πως “Πιστεύω πως ναι. Από το πιο απλό, ότι μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά, μέχρι το να μάθεις κάποια πράγματα. Παραδείγματος χάριν, στο Ναυάγιο παρακολουθήσαμε τις σκηνές της δίκης. Σαν κοινωνία έχουμε πολύ πρόσφατα τέτοια γεγονότα. Δείχνεις τον πόνο των ανθρώπων που προσπαθούν να διεκδικήσουν το αυτονόητο. Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σε αγγίξει, μπορεί να σου ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου.

Και θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο που τα τελευταία χρόνια έχει ανθήσει η μυθοπλασία, γίνονται ωραίες σειρές, γιατί και η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων και μόνο χαρά φέρνει αυτό”.

Σχετικά μάλιστα με την ανασφάλεια που έχει το επάγγελμά της, η ίδια δήλωσε ότι “Φυσικά νιώθω ανασφάλεια. Ειδικά αν δεν σου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί και οι αλλαγές είναι πιο δύσκολο. Κι εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων οπότε είναι σαν να έχω επιλέξει να πηγαίνω στον φόβο μου. Αυτή είναι η συνθήκη, όμως, και παλεύεις μέσα σε αυτό”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button