Auto

Στάχτη και μπούρμπερη Lamborghini Revuelto με 174 km [video]

Η Lamborghini Revuelto του Ethan Duran έπιασε φωτιά ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης. Το ιταλικό σούπερκαρ ήταν μίας εβδομάδας, με το οδόμετρο να γράφει μόλις 174 km όταν τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Lamborghini Revuelto αποτελεί την πιο πρόσφατη αποκάλυψη της Sant’Agata στα V12 υπεραυτοκίνητα και με 1.015 ίππους, υπόσχεται καταιγιστικές επιδόσεις. Όλη η παραγωγή της μέχρι το 2026 είχε ήδη προπουληθεί από το καλοκαίρι του 2023, πριν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα. Πάντως, πλέον θα κυκλοφορεί ένα κεντρομήχανο σούπερκαρ λιγότερο, αφού μία Revuelto λαμπάδιασε σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης.

Revuelto, μπορεί να χάνει στις κόντρες, αλλά είναι πρώτη στο λαμπάδιασμα

Το εν λόγω αυτοκίνητο ανήκει στον Ethan Duran, τον influencer πίσω από την Corsa Auto Group, μια εταιρεία που ενοικιάζει εξωτικές κατασκευές στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και τη Βοστώνη. Ο Duran παρήγγειλε τη Revuelto τον Σεπτέμβριο του 2023 και την παρέλαβε πριν μόλις μια εβδομάδα. Τώρα, με 174 km στο κοντέρ, έγινε παρανάλωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lamborghini Revuelto προκαλεί Model S Plaid, τι το ‘θελε;

Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η φωτιά. Τον ακούμε στο Instagram να αναφέρει ότι παρατήρησε φλόγες να βγαίνουν από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αμέσως σταμάτησε δεξιά και μετά από λίγο, ολόκληρο το σούπερκαρ τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά δεν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν καταστρέψει ολόκληρο το αυτοκίνητο. Ο Duran κινηματογράφησε μέρος της φωτιάς και κατέγραψε μερικές μικρές εκρήξεις, ίσως να ήταν η μπαταρία του υβριδικού συστήματος. 

Αυτή είναι η πρώτη γνωστή περίπτωση που μία Revuelto λαμπαδιάζει. Η προκάτοχός της, η Aventador, ανακλήθηκε στις αρχές του 2017 για αντίστοιχο πρόβλημα. Μία σπάνια Aventador SVJ 63 είχε αρπάξει φωτιά το καλοκαίρι στην Ασία, ενώ απλώς εκινείτο στον αυτοκινητόδρομο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 458 Speciale, την είχε garage queen, κάηκε στην πρώτη βόλτα

Δεν είναι η πρώτη φορά που πανάκριβα σούπερκαρ τυλίγονται στις φλόγες στα καλά καθούμενα. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μια Ferrari F430 άρπαξε φωτιά ενώ ανεφοδιαζόταν βενζίνη σε πρατήριο. Και βέβαια, δεν ξεχνάμε το Koenigsegg Jesko που κάηκε τον Ιούνιο στην Αττική Οδό. 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 11:50:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button