Showbiz

Στάθης Σταμουλακάτος: Ήταν σοκαριστικό αυτό στους “Παγιδευμένους” – Οι… |


Την εμπειρία του δουλεύοντας σε τηλεοπτικές σειρές περιέγραψε ο Στάθης Σταμουλακάτος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στον αέρα του “Στούντιο 4”.

“Δουλεύοντας στην τηλεόραση είδα τους μηχανισμούς από μέσα. Είδα πώς είναι η τηλεόραση από μέσα, δεν ήξερα πώς είναι από μέσα. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι η τηλεόραση είναι τσαπατσούλικη, είναι γρήγορη. Όταν το παραγωγικό συναντά το καλλιτεχνικό, το καλλιτεχνικό πάει… για βρούβες. Αλλά αυτό είναι. Εντάξει, έχω τις διαφωνίες μου αλλά αυτό είναι , μακάρι να μπορούσαν να γίνονταν τα πράγματα καλύτερα. Καλά, αυτό ξεκινάει κιόλας από πολύ ψηλά… Στην Ελλάδα παίρνουν έγκριση οι εταιρείες παραγωγής από το κανάλι, μέσα σε ένα μήνα βρίσκουν τους ηθοποιούς, δεν γίνονται πρόβες, δεν γίνεται τίποτα” δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: “Αυτό (αυτήν τη διαδικασία) το είχα υποπτευθεί και βλέποντας τηλεόραση, απλώς επιβεβαιώθηκε όταν δούλεψα. Λέω “Δεν είναι δυνατόν να παίζεις σαν αυτιστικός”. Οι περισσότεροι ηθοποιοί -όχι ότι είναι κακοί ηθοποιοί, στο θέατρο βλέπεις κάτι άλλο- παίζουν αυτιστικά. Απλά κουνάνε, δεν υπάρχει χαρά, λύπη, δεν τους συμβαίνει τίποτα“.

Στη συνέχεια, ο Στάθης Σταμουλακάτος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά ‘Παγιδευμένοι”: “Ένα από τα τσαπατσούλικα πράγματα που είδα στην τηλεόραση -όχι στην πρώτη σειρά που έκανα, τη “Σκοτεινή Θάλασσα”,στους “Παγιδευμένους”- είναι ότι ξαφνικά έπρεπε να κάνεις σε μία τοποθεσία, στο γραφείο μου για παράδειγμα, (σκηνές) από το δέκατο επεισόδιο, από το δέκατο έκτο, από το εικοστό. Παιδιά τι κάνω, ποιος είμαι, πού, τι. Αυτό το πράγμα ήταν σοκαριστικό. Το έκανα γιατί έχω έναν μπούσουλα για το πώς θα το κάνω, αυτό έγκειται και στον ηθοποιό, πόσο έχει δουλέψει“.

Όπως ανέφερε, μέσα από την τηλεόραση κατάφερε να ξεχρεώσει τα χρέη του: “Ξεχρέωσα από το πρώτο σήριαλ. Δεν χάρηκα τίποτα από τα λεφτά που πήρα, όπως τα έπαιρνα… Χάλια είναι αυτή η αίσθηση! Ήμουν πάλι στο μηδέν“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 17:36:00

Back to top button