Showbiz

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Αν είναι κάτι καλλιτεχνικά γυμνό το εξαφανίζει αλλά… |


Λίγο πριν την πρεμιέρα της “Μάγισσας – Φλεγόμενη Καρδιά” ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στους “The Weekenders” και μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα αλλά και για την πρόταση που είχε δεχτεί για εκπομπή.

“Πραγματικά έχω μεγάλη αγωνία. Έγινε μια πρεμιέρα για τους συντελεστές, την προηγούμενη εβδομάδα και εγώ ήμουν ο μόνος ηθοποιός που είχε γύρισμα εκείνη την ώρα, οπότε δεν είδα το επεισόδιο. Έχω τεράστια αγωνία” είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχετικά με το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι “Υπάρχει μια σύνδεση για να το συνδέσουμε με την προηγούμενη σεζόν. Εμφανίζεται η Έλλη Τρίγγου σε κάποια επεισόδια ως guest, για να συνδεθούν οι γενιές. Επειδή βλέπω τα παιδιά στα γυρίσματα και μιλά για μια εποχή που δεν έχεις ζήσει, είναι πολύ ιδιαίτερο. Είμαι ουσιαστικά ο μεταφορέας της ιστορίας, που βλέπει τον κόσμο και τι συμβαίνει, και καταγράφει το τι γίνεται και έρχονται στο 1900 να δουν την ιστορία πως έχει γίνει μέχρι τότε”.

Μιλώντας για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία και τις εικόνες του που “κατέβηκαν” από το instagram, ο ηθοποιός σημείωσε πως “Είναι σημεία των καιρών και σύστημα της κοινωνίας. Η συντηρητική μας κοινωνία έτσι λειτουργεί. Αν είναι κάτι καλλιτεχνικά γυμνό το εξαφανίζει αλλά μπορούμε να βρίζουμε, να συμπεριφερόμαστε άθλια σε ανθρώπους. Θέλεις να αποτυπώσεις κάτι συγκεκριμένο, να έχεις κόνσεπτ από πίσω, αλλιώς γίνεται πορνογραφικό υλικό! Βλέπεις την ομορφιά ενός ανθρώπου είτε είναι με τα χώρα του είτε χωρίς. Κατάλαβα κάποια στιγμή επειδή μου αρέσει να παίζω με τον φωτισμό, οι σκιές πάνω στο σώμα διαγράφονται πολύ ωραία”.

Λίγο πριν το φινάλε της συνέντευξης, ο Θανάσης Πάτρας ξάφνιασε τον Σπύρο Χατζηγαγγελάκη λέγοντάς του ότι προσπαθεί να καταλάβει το πρόσωπο που του πρότεινε να γίνει συμπαρουσιαστής σε εκπομπή. “Μου έκαναν ένα-δύο πραγματάκια, αλλά μόλις με παίρνουν τηλέφωνο τα αφήνω στην άκρη. Φέτος μου έκαναν πρόταση για να κάνω δοκιμαστικό σε ένα παιχνίδι. Νιώθω πολύ άσχετος και έξω από αυτό. Ντρέπομαι, δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά μπορεί στο μέλλον”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 14:10:00

Back to top button