Auto

Σπέσιαλ έκδοση του Audi e-Tron GT, με… χαρμάνι Arabica!

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του νέου, πανίσχυρου σπορ ηλεκτρικού μοντέλου της και ακόμα λιγότερους πριν το λανσάρισμά του, η Audi μπαίνει γερά στο παιχνίδι των εξατομικεύσεων και των σπέσιαλ εκδόσεων!

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα ειδική έκδοση της Audi Exclusive, δεν διαφέρει από τις εργοστασιακές εκδόσεις του e-Tron GT των 679 ίππων, που στο κορυφαίο RS αποδίδει 856 ίππους.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της συλλεκτικής έκδοσης των 299 μονάδων, για την οποία η Audi, δεν έχει ανακοινώσει τιμή, είναι το χρώμα Arabica Grey. Εμπνευσμένο από το Daytona Grey Pearl Effect, το οποίο εμφανίζεται πιο σκούρο όταν το βλέπει κανείς στη σκιά, αλλά παίρνει μια χρυσή απόχρωση στο άμεσο ηλιακό φως. Η Audi το συγκρίνει με τη γοητεία των φρεσκοκαβουρδισμένων κόκκων καφέ.



Ένα μοναδικό σετ ζάντες σχεδίασης RS διπλών ακτίνων προσθέτει στην ιδιαιτερότητα του μοντέλου και μπορεί να φινιριστεί σε μαύρο, ματ χρυσό νεοδυμίου και γυαλιστερό ασημί.



Οι ιδιαίτερες πινελιές συνεχίζονται και στην καμπίνα. Τα κεντρικά πάνελ των καθισμάτων, οι καμάρες των ώμων και τα πλαϊνά στηρίγματα έχουν φινίρισμα σε Mint Grey και έρχονται σε αντίθεση με πιο βιολετί τόνους. Το ξύλο ευκαλύπτου επιλέγεται για τα διακοσμητικά ένθετα στον πίνακα οργάνων. Το λογισμικό της οθόνης infotainment έχει επίσης τροποποιηθεί για να εμφανίζει τον ατομικό αριθμό για καθεμία από τις 299 μονάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 17:45:05

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button