Γυναίκα

Σούπερ σέξι η Jennifer Lopez στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα με ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα που ήταν εντελώς ανοιχτό στα πλαϊνά, με μόλις τρεις μαύρους φιόγκους, στην πρεμιέρα της ταινίας της ταινίας της και του εν διαστάσει συζύγου της Ben Affleck, «Unstoppable».

Αυτή ήταν πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck τον περασμένο μήνα. Ο ηθοποιός παρόλο που έχει κάνει την παραγωγή της ταινίας δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της. Τις ίδιες ώρες ο Affleck βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

Αναλυτικότερα, η Jennifer Lopez έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2024, στο Roy Thomson Hall κι έκοψε την ανάσα με την απίστευτη σέξι εμφάνισή της, καθώς δεν φορούσε εσώρουχα.

Η Lopez συνδύασε το ασημένιο φόρεμά της, δημιουργία της Tamara Ralph, εμπνευσμένο από την ντίσκο, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και κοσμήματα.

Αν και ο Affleck δεν πήγε στην εκδήλωση, ο καλύτερός του φίλος Matt Damon, ο οποίος είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας, ταξίδεψε μέχρι το Τορόντο μαζί με τη σύζυγό του, Luciana Barroso.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-07 13:26:19

Back to top button