Γυναίκα

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν γινόταν άλλο – Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους»

Σοκαρισμένη και καταβεβλημένη η δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύζυγος του Απόστολου Λύτρα προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ξυλοδαρμό από τον ποινικολόγο.

«Είμαι χάλια σωματικά και ψυχικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω τη σωματική και φυσική μου υγεία. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Δεν είμαι καλά, πώς να είμαι καλά; Δε γινόταν άλλο», είπε χαρακτηριστικά η 37χρονη μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κακοποιημένη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ζήτησε το βράδυ της Κυριακής (16/6) να έρθει περιπολικό έξω από την οικία της προκειμένου να νιώθει ασφαλής.

Πράγματι περιπολικό έμεινε όλο το βράδυ έξω από το σπίτι της μετά την κατάθεση στην ανακρίτρια και το επόμενο πρωί τη συνόδευσε στον ιατροδικαστή ο οποίος την εξέτασε για να επιβεβαιώσει τα τραύματά της.

Yπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος από ανακριτή και εισαγγελέα μετά την δίωξη για κακούργημα και την απολογία του. Ωστόσο, η απόφαση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου που διέταξε κατεπείγουσα πειθαρχική έρευνα κατά των δικαστικών λειτουργών που τον άφησαν ελεύθερο. Παράλληλα, ο ποινικολόγος είναι αντιμέτωπος με ενδεχόμενες πειθαρχικές ευθύνες, καθώς ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός προχώρησε χθες στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης για παράβαση ποινικού νόμου.

Διαβάστε ΕΔΩ την συγκλονιστική κατάθεση της  Σοφίας Πολυζωγοπούλου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 09:34:59

Back to top button