Αθλητικά

Σουηδία: Πήρε παράταση η στέψη της Μάλμε, 1-1 με τη Βάστερας πριν τον Ολυμπιακό

Νέα… παράταση πήρε η «στέψη» της Μάλμε ως πρωταθλήτριας Σουηδίας. Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική του Europa League, η κάτοχος του τίτλου υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βάστερας, σε ένα ματς στο οποίο ήθελε νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» προηγήθηκε στο 16΄ με τον Μπότχαϊμ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 65΄ από τον Ριμπέιρο και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βρει το νικητήριο γκολ.

Η Μάλμε ενδέχεται να πανηγυρίσει τον τίτλο αύριο (20/10), αν οι Χάμαρμπι και Τζουργκάρντεν, που την ακολουθούν από απόσταση 11 βαθμών, έρθουν ισόπαλες στο μεταξύ τους ματς.

Αν αντίθετα υπάρξει νικητής σε αυτή την αναμέτρηση, θα μειώσει στους 8 βαθμούς τη διαφορά και θα διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Χένρικ Ρίνστρεμ παρέταξε τους Ντάλιν, Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Ρέσλερ, Μπουσανέλο, Κρίστιανσεν (56΄ Αλί), Μπεργκ (90+6΄ Λουκίλι), Μπεργκ Γιόνσεν, Μπολίν (73΄ Ρικς), Μπότχαϊμ (73΄ Ρόζενγκρεν), Τέλιν


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 18:31:00

Back to top button