Showbiz

Σοκάρει η Shaya: “Έχω βρεθεί σε μια σχέση που να νιώθω εγκλωβισμένη -… |


Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε η Shaya και αναφέρθηκε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν αλλά και το πώς κατάφερε να ξεφύγει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, απαντώντας σε ερώτηση της Τζένης Θεωνά για το αν έχει βρεθεί σε κάποια κακοποιητική σχέση, δήλωσε:”Ναι. Και η κολλητή μου είχε περάσει λεκτική βία. Απορώ πώς άντεξε τόσο καιρό. Εγώ επίσης έχω βρεθεί σε μια σχέση που να νιώθω εγκλωβισμένη και να μην ξέρω πώς θα φύγω. Να νιώθω ότι δεν μου φέρεται σωστά. Ήμουν πάρα πολύ μικρή κι εγώ και γίνονταν πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου εκείνη την περίοδο”.

Εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη, η Shaya ανέφερε πως “Είχε εμπλέξει με κάποιες ουσίες και ο συγκεκριμένος ήταν και άρρωστος. Είμαι και εγώ άνθρωπος που θέλω να βοηθήσω, έχω αυτό το ένστικτο. Κάνω όλη αυτήν την προσπάθεια και καταλήγω να είμαι εγώ το θύμα. Έχω βοηθήσει έναν άνθρωπο, του έχω σώσει τη ζωή και ξαφνικά εμφανίζεται η κολλητή και τους βρίσκω μαζί στο κρεβάτι. Εννοείται ότι έφυγα νύχτα. Πήρα όλα τα πραγματάκια μου και έφυγα. Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω χρόνο. Έφυγα και εννοείται ότι ήρθαν και καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 17:58:00

Back to top button