Ελλάδα

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονης από καγκελόπορτα ενοικιαζόμενου σπιτιού

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι από την Τουρκία, όταν έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα του σπιτιού που νοίκιασαν για ολιγοήμερες διακοπές οι γονείς του  στην Αλεξανδρούπολη.

Το ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και από τότε, σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Evros-news.gr, το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα.

Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν σοκαρισμένοι οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω του Airbnb, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος όπως οι ίδιοι είπαν.

Η κατάσταση του αυτή την στιγμή δεν είναι σοβαρή και γι’ αυτό οι γονείς ζήτησαν να υπογράψουν ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψουν στην χώρα τους και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-25 17:35:46

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button