Αθλητικά

Σλούκας για Αταμάν μετά το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: «Είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Ο Παναθηναϊκός έκανε διπλό με 81-76 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να είναι καθοριστικός για τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Εργκίν Αταμάν έβγαλε το… καπέλο στον αρχηγό του “τριφυλλιού” και ο Κώστας Σλούκας ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις, χαρακτηρίζοντας τον προπονητή του Παναθηναϊκού, τον καλύτερο στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Σλούκα

«Προσωπικά, έπρεπε να αντιδράσω επειδή έκανα δύο κακά παιχνίδια πριν. Σήμερα τα κατάφερα. Έχουμε καλή συνεργασία με τον Αταμάν. Για εμένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7 με 8 χρόνια. Κάθε φορά απαντάει, είναι πάντα πεινασμένος.

Η Φενέρ αντέδρασε στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς. Είχαμε καλές επιλογές στο τέλος στην επίθεση. Μείναμε ήρεμοι στα κρίσιμα σημεία. Συνεχίζουμε, είναι ακόμα Οκτώβριος και έχουμε πολλά ακόμα».

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Ελέγξαμε στο παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά το pick n roll μας. Στην άμυνα κάναμε εξαιρετική δουλειά, ειδικά πάνω στον Μπάλντγουιν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε παραπάνω χώρο στον Κόλσον και ξεκινήσαμε να κάνουμε λάθη και η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε να παίζει πολύ επιθετική άμυνα με ζώνη και μας έβγαλε εκτός ρυθμού.

Η Φενέρμπαχτσε είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αφού προηγήθηκε με 5 πόντους μέσα στο γήπεδο της, κάτι που είναι μεγάλο προβάδισμα. Όμως σε εκείνο το σημείο ηγήθηκε ο Σλούκας και έβαλε δύο καλάθια και πήραμε ξανά τον έλεγχο του ματς. Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό για εμάς».

To άρθρο Σλούκας για Αταμάν μετά το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: «Είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 00:08:00

Back to top button