Showbiz

Σκληρές οι διαπραγματεύσεις των αρχηγών στο Survivor |


Στη Σκηνή Διαπραγματεύσεων βρέθηκαν με την έναρξη του νέου επεισοδίου του Survivor, o Γιάννης Γριμανέλης και η Ελένη Κατσάρα, ως αρχηγοί των δύο ομάδων, με τους δύο διαγωνιζόμενους να φαίνονται ανυποχώρητοι στα θέλω τους.

Οι παραγωγή έδωσε στους δύο παίκτες περιορισμένο χρόνο, ώστε να επιλέξουν ποιο από τα τρία αντικείμενα που βρισκόταν μπροστά τους θα εξασφάλιζαν για την ομάδα τους, με τον Γιάννη να ξεκινά σκληρά τις διαπραγματεύσεις του. Οι δύο αρχηγοί είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πίτσα, προμήθειες για την ομάδα τους και ένα σεντούκι, το περιεχόμενο του οποίου ήταν άγνωστό.

Ο αρχηγός των Κίτρινων ήταν απόλυτος στο ότι θα εξασφαλίσει την πίστα για την ομάδα του, προτείνοντας στην Ελένη να πάρει το σεντούκι και ένα μέρος τον προμηθειών. Η αρχηγός των Πράσινων αρνήθηκε άμεσα, θεωρώντας ότι το σεντούκι μπορεί να είναι άδειο και κατά συνέπεια να βγει χαμένη στο μοίρασμα, αντιπροτείνοντας να πάει και η ίδια ένα μέρος από την πίτσα.

Με τον χρόνο να πιέζει τους δύο διαγωνιζόμενους, κατέληξαν πω η πίτσα μαζί με ένα μέρος των προμηθειών θα καταλήξουν στις Τίγρεις, ενώ οι Αετοί θα πάρουν το σεντούκι, ένα μέρος των προμηθειών και στην πορεία του παιχνιδιού, το μισό έπαθλο της Κίτρινης ομάδας, όταν κερδίσει και υπάρχει διπλή δόση φαγητού.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 22:57:38

Back to top button