Πολιτική

«Σκιώδη κυβέρνηση» συγκροτεί ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σκιώδη κυβέρνηση για τον έλεγχο του κυβερνητικού έργου θα συγκροτήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ θα συστήσει και ολιγομελές πολιτικό κέντρο, το οποίο θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα, προκειμένου να χαράσσεται η στρατηγική του κόμματος.

Αλλαγές στη λειτουργία του κόμματος, αξιοποίηση στελεχών και νέους ρόλους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ανακοινώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα, με στόχο να τεθούν όλοι σε διάταξη μάχης απέναντι στην κυβέρνηση.

Αναμένεται να δοθούν διακριτοί ρόλοι στους μέχρο πρότινος συνυποψήφιους του, ενώ κομβικό ρόλο θα έχουν Παύλος Γερουλάνος στο Κοινοβούλιο και Άννα Διαμαντοπούλου στο κόμμα.

Χθες Κυριακή, ο κ. Ανδρουλάκης επικοινώνησε με τον Παύλο Γερουλάνο και προφανώς συζήτησαν τον ρόλο που θα έχει την επόμενη ημέρα. Σε λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει με τον Χάρη Δούκα και οι δημόσιες ανακοινώσεις θαακολουθήσουν αμέσως μετά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συγκροτήσει σκιώδη κυβέρνηση για έλεγχο του κοινοβουλευτικού κυβερνητικού έργου, αλλά και της αντιπρότασης του κόμματος. Επίσης, θα συστήσει ολιγομελές πολιτικό κέντρο που θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και θα χαράσσει τη στρατηγική.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 11:27:00

Back to top button