Ελλάδα

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Σε κλίμα συγκίνησης  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου  27 Απριλίου 2024, η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικού, πολιτικού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Γιάννη Καλλιάνου.

Η εξόδιος ακολουθία του 79χρονου τελέστηκε στην γενέτειρά του, στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, παρουσία της οικογενείας  του, πολλών συγγενών, αρκετών πολιτικών και πολύ κόσμου.

Στεφάνια απέστειλαν, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλη της κυβερνήσεως και πολιτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος έχασε τον πατέρα του μέσα στο νοσοκομείο Αττικόν μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

Ο κ. Καλλιάνος, είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, καταγγέλλοντας τον τρόπο με τον οποίο -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- τον αντιμετώπισαν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Οι καταγγελίες της οικογένειας και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Η οικογένεια Καλλιάνου κατηγορεί τους γιατρούς νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε ο Δημήτρης Καλλιάνος ότι δεν του παρείχαν την περίθαλψη που θα έπρεπε, διατυπώνοντας σοβαρές καταγγελίες με την πλευρά του γιατρού να απαντά δια των δικηγόρων του και σήμερα, μετά τον ισχυρισμό της οικογένειας του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ για «φακελάκι». Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλλιάνος, δηλώνει ότι θα προσφύγει ο ίδιος και η οικογένεια του άμεσα στη Δικαιοσύνη, προσκομίζοντας όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει για να στηρίξει τις καταγγελίες του.

Νωρίτερα, μάλιστα,  σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, είχε ενημερώσει για όσα θα ακολουθήσουν μετά την τέλεση της κηδείας του πατέρα του. «Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου: Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: argolikeseidhseis


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-27 19:05:27

Back to top button