Ελλάδα

Σε δύο επεμβάσεις θα υποβληθεί ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις πρόκειται να υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος παρασύρθηκε από δίκυκλο ενώ κινούνταν πεζή επί της οδού Κρασαδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στο Cretalive, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Κώστας Δανδουλάκης, ο γνωστός επιχειρηματίας επικουρείται με χαμηλή αναπνευστική υποστήριξη με μάσκα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν ως ικανοποιητική.

Όντας πολυτραυματίας, ο Μανώλης Παπακαλιάτης πρόκειται – πιθανότατα την Πέμπτη να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κνήμη και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ακόμη ένα χειρουργείο στον μηρό.

Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, ενώ χθες στο Ηράκλειο έφτασε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

“Επικοινωνεί και μιλάει”

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε δηλώσεις του έξω από το νοσοκομείο δήλωσε πως ο “πρώτος μεγάλος κίνδυνος έχει περάσει”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Παπακαλιάτη εξετάζει το ενδεχόμενο ο πολυτραυματίας επιχειρηματίας να μεταφερθεί στην Αθήνα .

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν είναι προσώρας εφικτό, καθώς αυτό που προέχει είναι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 08:30:00

Back to top button