Σχέσεις

Σεξ τη Δευτέρα: Ο λόγος που πρέπει να σου γίνει συνήθεια

Μήπως ήρθε η ώρα να ξορκίσουμε τη Δευτέρα;

Ποια είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας; Η μέρα που θα ήθελες να διαγράψεις από το ημερολόγιο, γιατί σου προκαλεί άγχος και μελαγχολία; Η Δευτέρα. Η αρχή της εβδομάδας, που σε θέλει να επιστρέφεις στη δουλειά και να φτιάχνεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις σου.

Τι θα έλεγες όμως να κάνεις την ανατροπή και να μετατρέψεις τη Δευτέρα σε μία ημέρα για την οποία ανυπομονείς; Αν το σεξ στη σχέση σου είναι συχνό και αυθόρμητο, δεν θα δυσκολευτείς και πολύ. Απλώς θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σου, ώστε να δώσεις το απαραίτητο boost στη Δευτέρα σου.

Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που το σεξ μπαίνει σε προγραμματισμό, μην ανησυχείς. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του 2009, το 45% των ζευγαριών κάνει το ίδιο πράγμα. Βάλτο λοιπόν στο πρόγραμμα και δες τη διάθεσή σου να αλλάζει.

«Η Δευτέρα δεν είναι μία μη σέξι μέρα, εκτός αν την ορίσουμε έτσι εμείς. Στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε μία ολοκαίνουρια ρουτίνα και να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας σε ερωτικό κλίμα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει το σεξ τα Σαββατοκύριακα. Απλώς αποκτάς νέες συνήθειες, που βλέπεις ότι ωφελούν την ψυχική σου υγεία, αλλά και τη σχέση του ζευγαριού», επισημαίνει η sex coach Myisha Battle.


Δημοσιεύθηκε
2023-05-22 16:45:00

Back to top button