Σχέσεις

Σεξ στην παραλία: Οι 4 κανόνες που πρέπει να θυμάσαι

Να το κάνεις, αλλά με προσοχή και προετοιμασία

Μήπως αυτό το άρθρο σε βρίσκει στην παραλία; Μήπως έχουν ξεκινήσει οι διακοπές ή έχεις κάνει μία μίνι εξόρμηση στη θάλασσα; Μήπως έχεις πονηρά σχέδια αλλά δεν έχεις προνοήσει για το σεξ στην παραλία; Εμείς είμαστε εδώ για να προλάβουμε τα λάθη και να σε προετοιμάσουμε ανάλογα.

Διότι ο στόχος είναι να περάσουμε καλά, αλλά να προσέχουμε κιόλας. Και για τη δική μας υγιεινή, αλλά και για να μην γίνουμε θέαμα.

Πάμε κάπου ερημικά

Ε τώρα, αυτό το υπαγορεύει η κοινή λογική. Αν έχουμε αποφασίσει ότι θα υπάρξει σεξ στην παραλία, δεν θα πάμε στη Βουλιαγμένη ή στο Καβούρι για να έχουμε και κοινό. Πάμε κάπου όπου δεν υπάρχει ψυχή.

Τα σωστά ρούχα

Σεξ στην παραλία δεν ισούται απαραίτητα και με μπάνιο στη θάλασσα. Μπορεί να κάνετε απλά μια βόλτα και να βρεθείτε εκεί τυχαία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε βάλει εύκολα ρούχα, όπως τα φορέματα και οι φούστες, και ιδανικά χωρίς εσώρουχα, για να μην χρειαστεί να βγουν τα ρούχα.

Πετσετούλα

Ωραίο το σεξ στην παραλία, αλλά η άμμος δεν είναι ωραία όταν φτάνει σε σημεία του σώματος που δεν θέλουμε να φτάσει. Προσέχουμε για να έχουμε, οπότε βάζουμε μία πετσετούλα από κάτω.

Συγκεκριμένες στάσεις

Το σεξ in public πρέπει να είναι σύντομο σε διάρκεια και χωρίς ακροβατικά. Οι κλασικές στάσεις είναι στα όρθια, εσύ από πάνω ή όρθιο doggy (αν βρείτε κάπου να στηριχτείτε).


Δημοσιεύθηκε
2023-07-01 13:30:00

Back to top button