ΣΕΞ

Σεξ στην εξοχή !!! – About Woman summer

Σεξ στην εξοχή !!! Άνοιξη και Καλοκαίρι , η ερωτική διάθεση στο αποκορύφωμα της και το sex in the city παύει να εμπνέει.

Όλοι θέλουν να ξεφύγουν από την κλεισούρα της τσιμεντούπολης και τα όνειρα για καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν.

Μέχρι τότε όμως κάποιες κοντινές αποδράσεις σε όμορφα φυσικά τοπία όχι μόνον θα ανανεώσουν τη σχέση σας αλλά θα αλλάξουν και την ψυχολογία και τη διάθεση σας γενικότερα.

Βγείτε λοιπόν από την ασφάλεια της κρεβατοκάμαρας σας αλλά προσέξτε τα απρόοπτα….

Αποφύγετε τα κρυώματα. Μπορεί η άνοιξη να μπήκε αλλά μη σας ξεγελούν οι μεσημεριάτικες λιακάδες. Φροντίστε να είστε άνετες εσωτερικά και χωρίς περιττά ρούχα. Ένα πανωφόρι όμως κρατήστε το. Απαραίτητη και η κουβερτούλα αν θέλετε να ξαπλώσετε κατά γης.

Σεξ στην εξοχή !!!

Ντυθείτε σέξι αλλά πρακτικά. Ρούχα που ξεκουμπώνουν εύκολα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν εντελώς, ζαρτιέρες και στριγκ  αυτοκινήτου είναι ότι πρέπει να την περίσταση.

Πρόληψη τσιμπημάτων – πρώτες βοήθειες.  Καλό είναι να έχετε χρησιμοποιήσει από πριν κάποιο εντομοαπωθητικό αλλά να έχετε και μαζί σας λίγη αμμωνία. Δεν θέλουμε κάποιο συμπαθητικό ζουζούνι με ένα του τσίμπημα να σας χαλάσει τη διάθεση και την ερωτική ατμόσφαιρα.

Ελέγξτε την περιοχή. Καλό είναι να μην είστε πολύ απομακρυσμένοι από κατοικήσιμες περιοχές αλλά  βεβαιωθείτε ότι  δε βρίσκεται κοντά και κάποια οικογένεια που είναι  εκεί δίπλα για πικ-νικ. Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σήμα και το αυτοκίνητο αρκετή βενζίνη. Φυσικά  θα υπάρχει πάντα εύκαιρη μια ρόδα ρεζέρβα για κάθε απρόοπτο.

Δεν ξεχνάμε το προφυλακτικό. Θα είναι τραγικό αν μετά από όλα αυτά διαπιστώσετε ότι ο καλός δεν το σκέφτηκε. Φυσικά θα μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το φυσικό τοπίο και τον καθαρό αέρα αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο.




Πηγή

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button