Showbiz

Σασμός: Ο Μαθιός ξεψύχησε αποχαιρετώντας την Βασιλική του και οι σκηνές μοιάζουν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς, Σασμός, ο βασικός ήρωας της σειράς, ο Μαθιός, έχασε τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους από το περιβάλλον του.

Συγκεκριμένα, ο ήρωας που ερμηνεύει τηλεοπτικά εδώ και τρία χρόνια ο Δημήτρης Λάλος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας μόνιμα στο πλευρό του τόσο την μητέρα του, την Καπετάνισσα όσο και την αγαπημένη του Βασιλική.

Ο Μαθιός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ξεψυχώντας με τα λόγια της Βασιλικής: «Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις, δεν θα τα καταφέρω χωρίς εσένα, δεν μπορώ, δεν μπορώ… Μείνε κοντά μου»

«Βασιλική, αγάπη μου, ψυχή μου….»

«Μη μου το κάνεις αυτό, μη με αφήσεις, Μαθιό μου», ο Μαθιός ξεψυχά και οι σκηνές μοιάζουν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία.

Η γραμμή των παλμών της καρδιάς στο μηχάνημα άρχισε να παγώνει με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να μην μπορούν να διαχειριστούν το βάρος και ο «Σασμός» να βυθιστεί ξανά στον θάνατο.

Παγωμένη η Βασιλική, δίχως να μπορεί να ηρεμήσει το τρέμουλο του κορμιού της, κοίταξε αμέσως την μητέρα του αγαπημένου της, η οποία και κραύγασε σαν να της στερούσαν ένα μέλος από το δικό της σώμα. Έχασε το παιδί της και αυτό δεν μπόρεσε να το βαστάξει στο επεισόδιο της Τετάρτης.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 09:00:59

Back to top button