Γυναίκα

Σίλια Κριθαριώτη: Η εμφάνιση που εντυπωσίασε και το βίντεο που ανέβασε η σχεδιάστρια στα social media

Η Σίλια Κριθαριώτη έντυσε πολλούς από τους καλεσμένους, ενώ σχεδίασε και το νυφικό που φορούσε, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ. Η κορυφαία σχεδιάστρια ήταν στη λίστα των καλεσμένων για το pre-wedding πάρτι στο Βυζαντινό Μουσείο.

Η κορυφαία σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε το νυφικό της Θεοδώρας, όπως επίσης και το φόρεμα της Άννας Μαρίας. Διατηρεί όπως φαίνεται φιλική σχέση με την τέως βασιλική οικογένεια της χώρας και βρέθηκε στο πρώτο πάρτι που έκαναν για τους καλεσμένους τους, το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου του 2024. Στο πλευρό της, ήταν ο σύζυγός της, Νίκος Τσάκος.

Στις εικόνες του πρακτορείου NDP, η Σίλια Κριθαριώτη φαίνεται να φορά μια από τις δημιουργίες της, αυτή την κροκί πλισέ φούστα με το λευκό print, την οποία συνδύασε με μια πολύ σέξι στραπλες μπλούζα.

Απογείωσε το look με μαύρες κομψές γόβες με διαμαντένια λεπτομέρεια. Οι φωτογράφοι πήραν θέση και τράβηξαν τις απαραίτητες φωτογραφίες πριν την «αφήσουν» να περάσει στα ενδότερα.

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι η ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας, που ιδρύθηκε το 1906. Είναι μητέρα τριών παιδιών και συνεχίζει να δημιουργεί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Ανάμεσα στους πελάτες της, είναι οι: Beyonce, Τζένιφερ Λόπεζ, Lady Gaga, Zendaya, Taylor Swift, Κιμ Καρντάσιαν, Sara Sampaio, και Emily Ratajkvski.

To άρθρο Σίλια Κριθαριώτη: Η εμφάνιση που εντυπωσίασε και το βίντεο που ανέβασε η σχεδιάστρια στα social media δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 21:01:04

Back to top button