Αθλητικά

Σέκουλιτς: «Φοβερή ομάδα η Ελλάδα… αλλά έχουμε κι εμείς πιθανότητες»

Η Σλοβενία «πλήρωσε» την ήττα από την Κροατία στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου (2/7) στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά κι έτσι παρά τη νίκη της με +28 πόντους (104-78) επί της Νέας Ζηλανδίας έμεινε 2η και θα βρει την εθνική Ελλάδας στον ημιτελικό του Σαββάτου (6/7, 17:30, ΕΡΤ1).

Αν και οι Σλοβένοι ήταν φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση στον τελικό, τώρα ο Λούκα Ντόντσιτς και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση και ν’ αποκλείσει την πρώτη του Β΄ ομίλου, Ελλάδα στα ημιτελικά για να είναι παρόντες στον τελικό, ο νικητής του οποίου θα… φτιάξει βαλίτσες για Παρίσι και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλεξάνταρ Σέκουλιτς, αναφέρθηκε στον διαφαινόμενο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά απέναντι στην Ελλάδα αποδίδοντας στην γηπεδούχο ομάδα τον τίτλο του φαβορί. Αναλυτικά οι δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία:

«Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά εμείς πάμε στο παιχνίδι αυτό γνωρίζοντας πως έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Το ότι κάποιος είναι φαβορί δεν σημαίνει κάτι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι αυτό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που Ντόντσιτς και Γιάννης θα τεθούν αντιμέτωποι. Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς πιθανότητες. Έχουμε μεγάλη θέληση να είμαστε και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Σλοβενίας.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 22:29:25

Back to top button