Αθλητικά

Σάσα Βεζένκοφ: Μαγκιά του Παναθηναϊκού που κατάφερε να φτάσει εκεί που είναι

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την τρομερή άνοδο του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, τονίζοντας ότι είναι μαγκιά του τριφυλλιού που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ετοιμάζεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, θέλοντας να οδηγήσει τους Πειραιώτες και πάλι στον δρόμο των επιτυχίων.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των Πειραιωτών επιστρέφει στα 29 του γεμάτος εμπειρίες από το ΝΒΑ και διψασμένος για τίτλους.

Ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησε στην κάμερα του Eurohoops για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τη νέα προσπάθεια που θα κάνει με τους ερυθρολεύκους, το ΝΒΑ και την τοξικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα.

”Προτιμώ να είμαι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, που να παλεύω για τίτλους και να νιώθω σημαντικός. Εδώ είναι το σπίτι μου”, δήλωσε αρχικά ο Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έφυγε, με τον Ολυμπιακό να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης. Το απόλυτο κίνητρο για τον ίδιο;

”Ξέρουμε πώς ήταν πριν δυο χρόνια ο Παναθηναϊκός και πού είναι τώρα, μαγκιά του που το κατάφερε. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, θέλουμε το τρόπαιο και θα πολεμήσουμε γι’ αυτό. Και ο Παναθηναϊκός έχει φανταστικό ρόστερ. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά”

Για την τοξικότητα που επικρατεί και την αντιπαράθεση των δυο ”αιωνίων”, ο Βεζένκοφ δήλωσε:

”Το είδα και πέρυσι, να μιλήσουμε για τοξικότητα; Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, φίλοι είμαστε. Να σας πω προσωπικά μου με παίκτες του Παναθηναϊκού; Για ποιο λόγο; Ξέρω εγώ και το κρατάω για τον εαυτό μου. Έξω από το γήπεδο να χωρίσουμε τι; Με ποιον; Μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Παίκτες, παράγοντες, φίλαθλοι ξεφεύγουμε, αλλά έχουμε δυο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, να πω ότι είναι οι δυο καλύτερες; Ίσως είναι λίγο βαρύ.

Οι άλλοι πρέπει να μας ζηλεύουν και να λένε για το προϊόν που έχουμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Φίλοι του Παναθηναϊκού με σταματάνε και μου λένε ‘μπράβο, τι παιδί είσαι εσύ’. Πριν μια εβδομάδα με σταματούσες για φωτογραφία και τώρα με βρίζεις; Για ποιο λόγο; Αυτό ισχύει και για τους φίλους του Ολυμπιακού αντίστοιχα”.

To άρθρο Σάσα Βεζένκοφ: Μαγκιά του Παναθηναϊκού που κατάφερε να φτάσει εκεί που είναι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 17:56:35

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button