Αθλητικά

Ρουσουβουόρι – Τσιτσιπάς 3-1: Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε θύμα έκπληξης στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Ο Έλληνας τενίστας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ (7-6, 7-6, 3-6, 6-3) από τον Φινλανδό Εμιλ Ρουσουβουόρι, ο οποίος προκρίθηκε στους “64” του λονδρέζικου grand slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία για ακόμα μία χρονιά στο Wimbledon. Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εμιλ Ρουσουβουόρι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ.

Ο Τσιτσιπάς ήταν το φαβορί του αγώνα, ωστόσο πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, μένοντας πρόωρα εκτός συνέχειας. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Λονδίνο με τον αδερφό του Πέτρο στο διπλό και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) έχασε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Εμίλ Ρουσουβουόρι, με τον Φινλανδό να προκρίνεται για πρώτη φορά στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει δηλώσει αρκετές φορές πως το grand slam του Λονδίνου είναι το αγαπημένο του, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις επιστροφές δεν του επιτρέπει να προχωρήσει μακριά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τα δύο πρώτα σετ στο τάι μπρέικ, στο τρίτο σετ έβγαλε μία αντίδραση, καταφέρνοντας να κάνει το πρώτο του και μοναδικό μπρέικ στον αγώνα. Στο τέταρτο σετ, ο Έλληνας τενίστας δέχθηκε νωρίς μπρέικ και έχασε με κάτω τα χέρια.

To άρθρο Ρουσουβουόρι – Τσιτσιπάς 3-1: Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στον δεύτερο γύρο του Wimbledon δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 22:36:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button